Dominika Vatandaşlığı Migrathon Göçmenlik Bürosu

Yatırımla Dominika Vatandaşlığı

Dominika Vatandaşlığı, 140’tan fazla ülkede vizesiz veya varışta vize ile seyahat etme imkanından yararlanmaktadır. Yatırım yoluyla vatandaşlık programı 1993 yılında başlamış ve çeşitli başbakanlık dönemlerinde devam etmiştir.

Güzellik Adası ya da Doğa Adası olarak da bilinen Dominika, gerçek anlamda bir Karayip adaları cennetidir. Ada, volkanik zirveler ve pırıl pırıl şelalelerden kültür, müzik ve sanat kutlamalarıyla tezat oluşturan yemyeşil yağmur ormanı, bozulmamış kültüre ve doğal güzelliğe giden yolunuzdur.

Dominika Vatandaşlığı Programı, 1993 yılından bu yana yatırımcılara ülkede yatırım yaparak kendileri ve aileleri için tam yasal vatandaşlık ve pasaport alma fırsatı sunmaktadır.

140

Vizesiz Ülkeler

$100,000

Yatırım Tutarı

4-5

Ay Süren İşlem Süresi

Dominika Vatandaşlığı Faydaları

Dominika’da kısa sürelerde bulunarak yaşam standartlarının tadını çıkarın.

Dominika’ya Yatırım Yoluyla Vatandaşlık başvuru süreci öncesi, sırası veya sonrasında adada minimum fiziksel varlık gerekmemektedir.

Lüks yaşamı deneyimleyebileceğiniz yüksek standartlara sahip bir ortamda bulunun.

Dominika, Karayipler’deki tüm adalar arasında en düşük suç oranlarından birine sahiptir.

Dünya genelinde seyahat etme özgürlüğü elde edin.

140’tan fazla ülkeye vizesiz giriş veya varışta vize imkanından dünya çapında yararlanın.

Vergi avantajlarından faydalanma imkanı yakalayın.

Eğer 183 günden fazla zaman geçirirseniz, vergi mukimi olarak kabul edilirsiniz ve böylece avantajlı bir Karayipler vergi ikametgahından faydalanabilirsiniz.

Program Gereklilikleri

Yatırımla Dominika Vatandaşlığı Programına başvurmak için başvuru sahiplerinin aşağıdaki yatırım seçeneklerinden birini ve diğer gerekli şartları yerine getirmesi gerekmektedir

SEÇENEK 1. EKONOMİK ÇEŞİTLENDİRME FONU’NA (EDF) BAĞIŞTA BULUNUN

İlk Yatırım Yoluyla Dominika Vatandaşlığı seçeneği, siz ve eşiniz için 150.000 Dolara ek olarak sizin için 100.000 Dolarlık bir EDF katkısını içermektedir. Ayrıca, siz ve bakmakla yükümlü olduğunuz üç kişiye kadar 175.000 Dolar, 18 yaşın altındaki herhangi bir ek bakmakla yükümlü olunan kişi için 25.000 Dolar ve 18 veya daha büyük herhangi bir ek bakmakla yükümlü olunan kişi için 50.000 Dolar ödemeniz gerekmektedir.

Bu mali hususlara ek olarak, başvuru başına 1.000 Dolar işlem ücreti ile birlikte sizin için 7.500 Dolar, eşiniz için 4.000 Dolar ve 16 yaş ve üstü bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler için 4.000 Dolar durum tespit ücreti ödemeniz gerekmektedir. Ayrıca, 250 Dolar tutarında ilave Vatandaşlığa Kabul Belgesi ücreti ve kişi başına 1.200 Dolar Dolar tutarında hızlandırılmış pasaport düzenleme ücreti alınmaktadır.

SEÇENEK 2. BİR MÜLK SATIN ALIN

Dominika vatandaşlığına başvurmak için ikinci bir seçenek, hükümet tarafından onaylanmış bir gayrimenkul geliştirmesinde en az 200.000 Dolar değerinde bir mülk satın almaktır. Bu gayrimenkul yatırımını en az üç yıl boyunca elinizde tutmanız gerekmektedir. Satın alınan mülk, beş yıl sonra vatandaşlık programı kapsamında yeniden satışa uygun hale gelecektir.

DİĞER GEREKLİLİKLER VE AVANTAJLAR

Dominika Vatandaşlığı Programına katılmak için ilk adım, bir noter, sulh hakimi veya yemin komisyonu önünde Dominika Topluluğuna bağlılık yemini etmektir. Bu yemin etme işlemi gereklidir. Ayrıca, Dominika vatandaşı olmak için Dominika’ya taşınma zorunluluğu yoktur. Ayrıca, Dominika’da ikamet edenler için kişisel gelir, servet, hediye, miras, yabancı gelir veya sermaye kazancı vergisi bulunmamaktadır.

Kimler Dominika Vatandaşlığı Alabilir?

Yatırımcı

  • 18 yaş ve üzerinde olmak,
  • Temiz bir sabıka kaydına sahip olmak,
  • İyi karakterli ve dürüst olmak,
  • Bulaşıcı hastalıklardan arınmış olmak.

  • En az 18 yaşında olmak,
  • Temiz bir sabıka kaydına sahip olmak,
  • İyi karakterli olmak,
  • Bulaşıcı hastalıklardan arınmış olmak.

18 Yaş Altı Çocuklar

  • Yatırımcının veya eşinin

18-30 Yaş Arası Çocuklar

  • Vatandaşlık için başvuran kişinin, tanınmış bir yüksek öğrenim kurumunda öğrenim görüyor olması ve bu süreci büyük ölçüde yatırımcı veya eşi tarafından destekleniyor olması gereklidir.

Evlenmemiş 25 Yaş Altı Kız Çocuk

  • Yatırımcı ve eşiyle birlikte yaşayan ve ikisinden birine tamamen bağımlı olan biri.

Fiziksel veya Zihinsel Dezavantajlı 18 Yaş Üstü Çocuklar

  • Yatırımcı veya eşi tarafından önemli ölçüde desteklenen biri.

Ebeveynler ve Büyükanne ve Büyükbabalar

  • 65 yaş ve üzerinde olan ve mali açıdan önemli ölçüde yatırımcıya veya eşine bağımlı olan biri.

Migrathon ile Yatırımla Dominika Vatandaşlığı Programı

Hayalinizdeki yaşama bir adım daha yaklaşmak için doğru yerdesiniz. Sunduğumuz yatırımla Dominika Vatandaşlığı programıyla ikinci bir vatandaşlık ve pasaport elde edebilirsiniz. Dominika vatandaşlığı size ve ailenize toplam 140’dan fazla ülkeye vizesiz seyahat imkanı sağlar.

error: Content is protected !!