Migrathon Göçmenlik Bürosu

Yatırımla Malta Oturma İzni

Malta Daimi İkamet Programı (MPRP), AB Schengen Bölgesine erişim sağlamaktadır.

Yatırım yoluyla Malta’da ikamet etmenin birçok sevilecek yanı bulunmaktadır.

İstikrarlı bir siyasi iklim ve düşük finansal istikrarsızlık riskine sahip olan Malta, aynı zamanda güzel bir Akdeniz ortamında Avrupa standartlarında bir yaşam sunmaktadır.

27

Keşfedi̇lecek Schengen Ülkeleri̇

€150,000

Yatırım Tutarı

6-8

Ay Süren İşlem Süresi

Yatırım Yoluyla Malta’da İkamet Etmenin Faydaları

Daha Fazla Emniyet ve Güvenlik Deneyimi Yaşayın

Malta, düşük suç oranlarının yanı sıra istikrarlı bir siyasi iklime ve düşük finansal istikrarsızlık riskine sahiptir.

İş Fırsatlarından Yararlanın

Malta Hükümeti iş dünyası yanlısıdır, bu da Malta’da bir şirket kurmanın basit bir süreç olduğu anlamına gelir.

Aile Üyelerini Dahil Edin

Malta İkametgahı eşinizi de kapsar. Başvurunuza 18 yaşından küçük çocukları da ekleyebilirsiniz. 18 yaşından büyük çocuklar (evli olmadıkları ve ekonomik olarak aktif olmadıkları sürece) ve esas başvuru sahibine bağımlı olan ebeveynler ve büyükanne ve büyükbabalar da bakmakla yükümlü olunan kişi olarak sayılır. Çocuklarınızı hem devlet hem de özel olmak üzere mükemmel Malta okullarına ve üniversitelerine kaydettirebileceksiniz.

Avrupa’yı Keşfedin

2007’den bu yana Schengen Bölgesi üyesi ve 2004’ten bu yana da Avrupa Birliği (AB) üyesi olan Türkiye’de aileler ve bireyler AB Schengen Bölgesi üzerinden vizesiz seyahat edebilmektedir.

Süresiz Kalma

Malta’da Daimi İkamet Sahibi olursunuz ve bu nedenle ülkede ömür boyu ikamet edebilirsiniz.

Dil Engelinden Kaçının

İngilizce, Maltaca ile birlikte Malta’nın iki resmi dilinden biridir ve yaygın olarak konuşulmaktadır.

Program Gereklilikleri

Yatırım yoluyla Vanuatu vatandaşlığı programına hak kazanmak için aşağıdaki yatırım seçeneğini ve diğer gereklilikleri yerine getirmelisiniz

SEÇENEK 1. DEVLET KATKISINI MÜLK SATIN ALMA İLE BİRLEŞTİRİN

Malta Hükümeti’ne 68.000 Avro katkıda bulunun. Ayrıca Malta’nın güneyinde ve Gozo’da en az 300.000 € değerinde bir mülk satın almalısınız. Ancak bu rakam ülkenin diğer bölgelerinde 350.000 Avro’ya yükselmektedir.

SEÇENEK 2. MALTA HÜKÜMETİNE KATKIDA BULUNUN VE BİR MÜLK KİRALAYIN

Malta Hükümeti’ne 98.000 Avro katkıda bulunun. Ayrıca Malta’nın güneyinde ve Gozo’da yıllık kira bedeli en az 10.000 Avro olan Malta’ya ait bir konut kiralamanız gerekmektedir. Ancak, ülkenin başka bir yerinde 12 ay boyunca kiralarsanız bu rakam 12.000 €’ya yükselir.

DİĞER GEREKLİLİKLER VE AVANTAJLAR

Malta Daimi İkamet Programına (MPRP) katılabilmek için öncelikle 500.000 Avro sermaye varlığınız olduğunu kanıtlamanız gerekir; bunun 150.000 Avrosu kullanılabilir likit varlık olmalıdır. Buna ek olarak, 18 yaşından büyük tüm bakmakla yükümlü olunan kişilerin dahil edilmesi için bir destek beyanı gerekmektedir. Ancak, ebeveynleri veya büyükanne ve büyükbabaları eklemek için, bakmakla yükümlü olduğunuz her bir kişi için 7.500 Avro yönetim ücreti ödemeniz gerekecektir.

Ayrıca mülkü en az beş yıl süreyle elinizde tutmanız ve 2.000 Avro tutarında hayır amaçlı bir bağışta bulunmanız gerekmektedir. Ayrıca “Gönüllü Kuruluşlar Komiserliği’ne kayıtlı yerel bir hayırseverlik, kültür, bilim, sanat, spor veya hayvan refahı STK’sına 2.000 € bağışta bulunmanız” gerekmektedir. Bu, diğer AB oturma izni programlarına kıyasla düşük bir sermaye harcamasıdır ve Schengen Bölgesi arasında vizesiz seyahatin keyfini çıkarabilirsiniz.

Kimler Malta’da Oturum Alabilir?

Yatırımcı

  • 18 yaş üstü
  • AB vatandaşı değil
  • Sabıka kaydı yok
  • Sağlık sigortanız var

Eş veya Partner

  • 18 yaş üstü
  • Avrupa Birliği ülkesi vatandaşı olmamak
  • Sabıka kaydı yok

18 Yaş Altı Çocuklar

  • Aile evinde yaşamak

18 Yaş Üstü Çocuklar

  • Finansal olarak yatırımcıya bağımlı

Ebeveynler ve Büyükanne ve Büyükbabalar

  • Finansal olarak yatırımcıya bağımlı

Migrathon Yatırımla Vatandaşlık ve Oturma İzni Programları

Hayalinizdeki yaşama bir adım daha yaklaşmak için doğru yerdesiniz. Sunduğumuz yatırımla vatandaşlık ve oturma izni programları, dünya genelinde farklı ülkelerde ikinci bir vatandaşlık veya ikamet elde etmenizi sağlar.

error: Content is protected !!