Migrathon Göçmenlik Bürosu

Yatırımla İspanya Oturma İzni

İspanya oturma izni için İspanyol gayrimenkullerine en az 500,000 Euro yatırım yaparak ardından 27 Schengen ülkesine erişim sağlayın.

İspanya oturma izni seçenekleriyle Avrupa’da yaşamayı ve çalışmayı hayal edenlere kapılarını açmaktadır. İşte farklı ihtiyaçlara yönelik olarak sunulan başlıca oturma izni çeşitleri:

Golden Vize (Altın Vize): Bu vize, İspanya’da en az 500.000 Euro değerinde gayrimenkul yatırımı, 1 milyon Euro sermaye yatırımı veya 2 milyon Euro devlet tahvili yatırımı gibi ekonomik katkılarla oturma izni sağlar. Yatırımcı ve ailesine İspanya’da ikamet ve çalışma hakkı tanır.

Girişimci Vizesi: İspanya’da yenilikçi bir iş kurmak isteyen girişimciler için verilen bu vize, iş planının ekonomik kalkınma ve istihdam oluşturma potansiyeline göre değerlendirilir.

Dijital Nomad Vizesi : İspanya Dijital Göçebe Vizesi, özellikle dijital nomadlar için ideal bir çözüm sunar. Bu vize türü, İspanya’da 1 yıl süreyle ikamet ve çalışma izni sağlar ve 2 yıla kadar uzatma imkanı sunar. Vize başvurusu yaparken, ikamet adresi, gelir kanıtı, sağlık sigortası ve vergilendirme gibi önemli şartları yerine getirmek gerekmektedir.

Emeklilik Vizesi (Non-Lucrative Visa): İspanya’da emekliliklerini geçirmek isteyen yabancılar için verilen bu oturma izni, yatırım veya iş faaliyeti gerektirmez. Ancak, başvuran kişinin kendisini destekleyecek finansal kaynağa sahip olması beklenir.

Çalışma İzni: İspanya’da çalışmak isteyen yabancılar için düzenlenen bu vize, işveren sponsorluğu veya serbest meslek olarak verilebilir. Süresi iş türüne göre değişir ve genellikle iş kontratı süresince geçerlidir.

Her oturma izni türünün kendine özgü gereklilikleri ve başvuru süreçleri vardır. Migrathon Göçmenlik Bürosu olarak, avukatlarımızla size en uygun oturma izni türünü belirlemenize ve başvurunuzu eksiksiz hazırlamanıza yardımcı olabiliriz. Daha fazla bilgi için hemen bizimle iletişime geçin!

İspanya, Güneybatı Avrupa’da yer alan ve yıl boyu süren ılıman iklimi, muhteşem açık hava yaşam tarzı, ödüllü gastronomisi, muhteşem kayak pistleri ve plajları gibi inanılmaz yaşam tarzı avantajları sunan bir ülkedir.

27

Keşfedi̇lecek Schengen Ülkeleri̇

500,000 Euro

Yatırım Tutarı

5-7

Ay Süren İşlem Süresi

İspanya Oturma İzni Avantajları

Yüksek Yaşam Standartlarını Deneyimleyin

İspanya’da oturma iznine sahip olduğunuzda, İspanya’da yaşama, çalışma ve ayrıca eğitim alma hakkına sahip olacaksınız. Üstelik burası Avrupa Birliği’nin en gelişmiş ülkelerinden biri.

Küresel Hareketliliğinizi Artırın

İspanya oturma izni ile Avrupa Birliği (AB) ve Avrupa’nın Schengen Bölgesi’nde özgürce seyahat edin.

Aile Üyelerini Dahil Edin

İspanya oturma izni başvurunuza bakmakla yükümlü olduğunuz aile bireylerini ekleyebilir, böylece bakmakla yükümlü olduğunuz kişilerin sizinle birlikte kamu sağlık ve eğitim sistemlerinden yararlanmasını sağlayabilirsiniz.

İspanya Oturma İzni Program Gereklilikleri

Yatırım yoluyla İspanya Oturma İzni Programına hak kazanmak için aşağıdaki yatırım seçeneklerinden birini yerine getirmeli ve diğer gereklilikleri karşılamalısınız

SEÇENEK 1. İSPANYA’DA YATIRIM

Yatırımla İspanya oturma izni için İspanyol kamu borçlanma senetlerine 2.000.000 Euro veya tercih ederseniz İspanyol sermaye şirketlerine 1.000.000 Euro yatırım yapabilirsiniz. Alternatif olarak, girişimciler İspanyol yatırım fonlarına 1.000.000 Euro veya İspanyol finansal kuruluşlarına 1.000.000 Euro yatırım yapabilirler. Ayrıca, bu yatırım seçenekleri İspanya’da daimi ikamet için bir yol sağlamaktadır.

SEÇENEK 2. BİR MÜLK SATIN ALIN

Alternatif olarak İspanya oturma izni için İspanya’da ikamet etmek isteyen yatırımcılar, 500.000 Euro veya daha yüksek değerde gayrimenkul satın alabilirler. Üstelik bu yatırım eşiği birden fazla mülkü içerebilir.

SEÇENEK 3. İSPANYA’DA BİR İŞ KURUN

İstihdam yaratan ve aynı zamanda yerel toplumu olumlu yönde etkileyen veya bilimsel yenilikleri ilerleten yeni bir iş projesi başlatarak İspanya’da oturum izni alabilirsiniz.

DİĞER GEREKLİLİKLER VE AVANTAJLAR

Yatırım yoluyla İspanya Oturma İzni Programı başvuru sahibi olarak, hem sizi hem de bakmakla yükümlü olduğunuz kişileri kapsayan geçerli bir sağlık sigortası poliçesine sahip olmanız gerekmektedir. Ülkede 10 yıl yasal olarak ikamet ettikten sonra siz ve aileniz de İspanyol vatandaşlığı alabilirsiniz. Bununla birlikte, İspanyol pasaportu dünyanın en güçlü pasaportları arasında yer almaktadır.

Kimler İspanya’da Oturum Alabilir?

Yatırımcı

  • İlk olarak, 18 yaşından büyük
  • Ayrıca, Avrupa Birliği vatandaşı olmamalıdır
  • Ardından, temiz bir sabıka kaydı kanıtı göstermeniz gerekir
  • Son olarak, fon kaynağına ilişkin kanıt sunmalıdır

Eş veya Partner

  • İlk olarak, 18 yaş üstü
  • İkinci olarak, Avrupa Birliği vatandaşı olmamalıdır
  • Üçüncüsü, temiz bir sabıka kaydı kanıtı göstermesi gerekiyor

18 Yaş Altı Çocuklar

  • Aile evinde yaşarken

18 Yaş Üstü Çocuklar

  • Finansal olarak hala yatırımcıya bağımlı

Ebeveynler ve Büyükanne ve Büyükbabalar

  • Finansal olarak yatırımcıya bağımlıysa

Migrathon ile Yatırımla İspanya Oturma İzni Programı

Hayalinizdeki yaşama bir adım daha yaklaşmak için doğru yerdesiniz. Sunduğumuz yatırımla İspanya oturma izni programı ile İspanya’da yaşama ve çalışmanın yanı sıra Schengen Bölgesi’nde vizesiz seyahat etme imkanı elde edersiniz.

error: Content is protected !!